Gratisbio.se

Hallå igen!

Bli medlem på www.gratisbio.se för att då samla poäng under olika tävlingar som därefter blir till presentkort i många olika affärer, kläder som möbler etc. Jag har varit medlem en mindre tid och redan hunnit skrapa ihop snart 300 poäng, det är roligt, kreativt och man får  även många nya kontakter via sidan, man får även poäng för att bli vänner! Hur fiffigt är det inte? :)
Gå in och kolla det och säg sedan vad ni tycker!" Ett grymt tips!

Kramar Pernilla

Gratisbio.se

Hallå Hallå!

Nu i veckan blev jag tipsad om att bli medlem i gratisbio.se
Det är en sida med massor av möjligheter.
Man ska samla så mycket poäng som möjligt som sedan blir till biobiljetter eller presentkort beroende på hur mycket poäng man samlar på sig. Som ny medlem får man garanterat 50 start poäng. Man svarar på olika frågor, man tävlar om olika prylar, man får även poäng för att värva sina vänner. Var gång du internethandlar får du också poäng, vart du än handlar.
Allt står på sidan och det är 100% gratis att bli medlem.

Gå in och kolla sidan på www.gratisbio.se och bli medlem, du tjänar på det!

Ciao

Torsdag!

Hejsan hoppsan!

I går morse slutade jag jobb 08, och då gick jag hem till mamma och lillebror :) Sammy skulle inskolas på dagis så jag följde med mamma.. Det gick jätte bra och lillebror hade roligt :) var så kul att se honom leka med sin nya fröken och andra barn. Pratade med mamma innan idag och hon var där imorse också och då hade han lekt självständigt utan att ens titta mot mamma som satt inomhus och väntade för att ge sammy space lära sig att vara ensam utan mamma eller familj, mamma sa att det hade gått jätte bra, så stolt över honom!! <3 :) Imorgon ska han lämnas ensam, mamma ska bara stanna en liten stund sen säga hejdå och gå hem och låta honom vara där ensam, förvånandsvärt snabbt och duktig är han!!
Efter inskolningen igår åkte jag hem och väckte lille Adrian :) Vi tog en kopp kaffe och snackade lite.. Sen åkte vi till stan tillsammans och gick till apoteket, sen inom klädesaffären och visade adrian en tröja som jag vill ha :) Så den får jag nog imorgon! hihi :) Sen gick vi och tog en kaffe på tre kronor och jag åt en räkbaguette :) Sen fick jag bråttom till personalmötet som skulle börja kl 15-17. Mötet gick bra och vi fick sagt en hel del och tagit de besluten som behövdes.. Känns skönt.. Därefter åkte jag och Adrian tåget till malmö, vi skulle till svärföräldrarna och säga hejdå till Alldin som flyttar till Gotland imorgon för att plugga :( Jag grätt som ett litet barn på vägen hem... Kommer kännas otroligt tomt utan hans dåliga humor i det gigantiska huset..!! hehe.. Han känns som en lillebror för mig <3
Körde sen hem till omar och frugan (sussi) och dem kollade fotboll medans jag och sussi snackade en massa flum (Jag var nådigt trött och ögonen korsade varandra och därmed blir det en massa flum)
Kom hem vid tolv och då gick vi direkt till sängs och snarkade! Båda skulle upp halv sju, men jag kunde sova en stund till för jag skulle inte vara på mötet försen halv nio! Skulle ta bussen till stan 8.11 och jag vaknade av att Adrian ringde kl åtta! Så det var snabbt upp, torka sminket under ögonen och sätta upp håret! såg ut som ett troll, men vafan! :) Tur adrian hunnit ut med Daisy, annars hade det blivit kris! Hann med bussen och kom lagom till mötet.. Det gick bra och jag undersökte lungor, hjärta och nervsystemet.. inshallah det såg bra ut :) Men sen ville hon ha ett blodprov, för alla som inte vet så är jag livrädd för nålar och föredrar att försöka dra mig ur att behöva ta det! Men stolt som jag var sa jag OK och jag begav mig mot sjukgymnasten (som jag trodde att jag skulle vara där 10.30, men där satt jag förgäves, skulle inte vara där försen 11.30, lite fel de dära! Så jag beslöt mig för att gå och ta det där jädrans blodprovet innan, gick till vårdcentralen och tog en kölapp för laboratoriumet! Fikatten vad jag var nervös, fick vänta en halvtimme! Kördes runt i magen och jag ville bara gå därifrån. Tack och lov för emla salva!! :) Jag satte mig i dödens stol, och jag berättar (som alltid) jag är rädd för nålar, ta den tunnaste nålen ni har. Och jag sa också att jag inte tänker titta på när hon sticker mig, då skämtar hon bort att hon har leksaker i tacket som jag kunde ta en titt på.. Så skön hon var :) Jag kände någonting så jag sa "är det klart" men hon hade bara huinnit tvätta, haha! Men jag kände sticket lite smått den här gången. OCH hon ville ta fyra rör från mig! Tömd på blod! Men det gick bra! gick ut med stoltheten skriven på ryggen! :)

Gick sedan till sjukgymnasten i rättan tid :) Blev totalt avslappnad och gick hem med tunga steg :) Väl hemma gick jag ut med Daisysan.. Sen hem och åt en macka och vattna blommorna, det är ju sol ute nu och då kräver dem mer vatten! Jobbigt :) Dem får inte dö ifrån mig nu! hehe..

Ikväll har vi bara varit i stan och gjort en del ärenden, och håller samtidigt på med tvätten.. Snart klar det dära med... skönt..
Adrian är på fotboll nu. Suck..

Imorgon ska jag jobba extra, ska med min brukare till malmö festivalen, dock jobbar jag bara mellan 11-17 så det går rätt snabbt :) efter det ska jag och Adrian dit :) till stor torget där vi träffades för snart fyra år sedan :)
I helgen jobbar jag lördag till söndag 15-15..
Nästa torsdag blir det shopping med frugan (sussi) och hennes mamma.. ska bli himla roligt.. behövs ju alltid nya kläder, men framförallt min fetisch, skor och väskor :)

Nu ska jag gå och se "unga mödrar" sen slå på en film tror jag :) Upp i tid imorgon.. Duscha innan sängen!
see you later!

Ciao från en stolt kvinna!!

Tisdag!

God morgon, God morgon!
Steg upp för en liten stund sedan, men vaknade först vid nio, sen halv tio och så vidare men orkade inte somna om så jag gick upp vid halv elva när Adrian även ringde mig :) Satte på en kopp kaffe och satte mig på balkongen i solen och beundra mina blommor :) Som sagt har jag planterat en massa blommor på balkongen :) Min hobby för er som inte visste :)

Idag bär det av till jobb vid 17, slutar 8 imorgon bitti. Sen är jag ledig onsdag, torsdag och fredag :) Najs.. Sen 24 h pass i helgen.. 
Imorgon efter jobb ska jag direkt hem till mamma och bror, ska följa med mamma och inskola Sammy på dagis :) Han har fått en plats nu närmre mammas hem.. Ska bli intressant och se hur det går.. Han var ju alldeles facinerad när vi var där och hälsa på, han peka på allt och snackade i ett. Så det blir nog lyckat =) Efter det blir det nog hem och dricka kaffe hos mamma och se bege mig hemåt. Om jag inte orkar städa idag blir det imorgon :P

Vi hade mysbesök igår, Sussi, Omar, Beri, Fille, Padde och Danne kom förbi och sa hej. Jag bakade en tårta som vi alla mumsade på :) Den tog slut på 10 sec dock.. :) Men det bevisar ju att dem tyckte om den ;P Så nu kan ni tänka er vilken disk vi har, och diskmaskinen är inte installerad ännu! Får ringa och påminna dem tror jag.. Så dem vet att det är brådskande.. Hehe.. annars tar dem väl det när dem får tid, vilket inte händer så ofta. Nej ringa och påminna!!
Vi såg filmen 21 igår, eller ja. Jag somnade i början sen somna vi alla en efter en! :) Jag hade ju varit vaken sen halv sju på morgonen och jobbat hela dagen så jag var helt slut. Dem gick hem lite över tolv och jag dunsta ner i sängen! Somnade direkt igen. Najs..

På fredag ska jag jobba lite extra, sus på jobb ville åka till malmö festivalen med M så jag ställde upp och sa att jag kunde följa med, man måste nämligen vara två personal på en sån lång resa. Så 11-17 jobbar jag extra på fredag och är på malmöfestivalen :) Kan ändå bli roligt tror jag! :)

Helgen bjuder på mera jobb!!

Nu ska jag gå, försöka ta tag i disken och bråka lite med den!!
Och ringa och påminna :)
Ha det fint!

Ciao Bella

Söndag

Ja, oftast är ju söndagarna rätt tråkiga!!!
För oss blir det oftast storstädning på söndagarna :P för då är vi oftast lediga tillsammans, men shii fick vi! Nu när jag bytat jobb/bytat schema har vi inte samma arbetshelger! Blää.. Så nu går vi om varann... Denna helgen har jag varit ledig och Adrian har jobbat, och nästa helg jobbar lilla jag och han ligger hemma och gottar sig!!
Ev. ska jag byta med en arbetskamrat, vill gärna se Adrian något på helgerna så man kan hitta på något tillsammans! :)

Nu i veckan började jag självständigt på nya jobbet, gick oväntat bra och jag trivs någorlunda! Vill dock byta yrke helt och hållet. Trött på vården, trött på tiderna, trött på att alltid ha ryggont!
Nästa projekt i mitt liv är att skaffa mig ett helt annat jobb än vad jag har idag!

Imorgon ska jag åter igen jobba, 8-17.. Drygt.. sen tisdag 17-08.

Ska bli fint väder ons-fredag :) och DÅ är jag ledig :) Har bara personal möte på onsdag 15-17 så det är rätt okej..
På torsdag ska jag till sjukgymnasten på förmiddagen sen tvätta 16-20.. Nina ska också komma förbi en stund :)
fredag vet jag ännu inte riktigt vad som händer, inte kollat kalendern! :s Missar alltid något då jag aldrig kikar i den :s Aja.. :)

I fredags satt jag hemma ensam :) Och kollade på film och så.. Var rätt trött med tanke på att jag jobbade 8-17 den dagen, så somnade rätt tidigt :) Skönt det med ibland :)
Adrian slutade nio i lördags morse, men väckte mig inte försen vid halv tolv. Skönt med riktigt sovmorgon ibland :)
Senare mot dagen dejta jag sussi <3 Helt underbar tjej jag lärt känna på senare dar via kompisar.. Helt underbar och hon är så lik mig i sättet.. Lite sådär pojk/flicka! Perfekt! "Normala" tjejer kommer jag inte alls överens med, helt olika tankar om vänskap. Finns så så många falska tjejer som man stött på under livets gång. Inget trevligt kan jag säga! Självklart finns det såna killar också, men jag kommer konstigt nog mycket bättre överens med killar. Mina bästa vänner är killar, med nancy som undantag som också är lite av en pojk/flicka :)
Efter dejten med sussi gick jag hem till mor min, mös en massa med lillebror såklart :) När jag stiger in genom dörren och han får syn på mig skiner han upp som solen själv, så himla härligt att se :) Guu vad jag älskar honom!!! Sen kom lillasyster Lizette vid tio snåret (hon skulle sova hos mig) så vid tolv kör mamma oss till statoil och sen hem :)
Satt och snacka lite i köket (Hon har varit i kosovo i fem veckor, så inte sett henne på lääänge) sen tänkte vi se en film, slog på "mama mia" men det slutade med att vi scrapbooka till kvart över fem imorse :) YaY!! vi fastnade totalt.. Men Adrian blev dock glad när han kom hem imorse, jag gjorde ett fint kort till honom :) Haha... 14 år igen <3 ;P
Steg upp vid halv elva ungefär, för Miro och Robban skulle åka tillbaka till Falun idag =(så dem kom och tog en kopp kaffe och skulle säga hejdå. Så himla jobbigt :'( Vi sa hejdå och dem gick mot bilen.. Men robban kom upp igen, dem glömde lämna av mina kläder som miro haft under tiden dem var här.. Jag följde med för att ännu en gång säga hejdå till Miro, och hon såg mig men börja pilla med radion och jag såg att hon knappt kunde hålla tillbaka tårarna, och jag öppnar bildörren och börjar stortjuta!! Så vi omfamna varann och bara grät.. hehe.. Guu va jobbigt det var!!!! Nu dröjer det väl innan man ser dem igen :( :( Usch ja!!

Efter en stund gick jag och Lizette och handlade lite till frukosten. Jag gjorde äggmackor till oss allihop, Mig, adrian och lizette riktigt gott men mättande!!!
Lizette åkte hem vid fyra och jag kollade klart på programmet vi såg och sen började jag och addo storstäda :) skönt nu när det är klart, men måste dock diska efter maten! Gjorde ryggbiff m. vitlökskroketter, grönsaker och basilika/bearnässås :) ap gott... Blev lite över så jag ska ha med till jobbet imorgon :) Mums!!
Får diskmaskin om 2 veckor :) Och renoveringen av badrummet händer inom loppet av 3 veckor :) Najs!! <3
Nu ska jag duscha sen se filmen "The notebook" den sägs vara bra :) enligt sussi.. Hehe <3

Ha det underbart allihopa!

Ciao Bella!

Längesedan....!!

Ja det var ett par veckor sedan jag skrev sist, får nog börja bättra mig på det! Sitter inte ofta vid datorn längre, och det har mycket med att jag inte har någon TID över, och för att jag faktiskt fått minskat intresse... :/ Men ska åtminstonde försöka skriva lite oftare här..

Så vad har då hänt?
Jo bor kvar i Eslöv, trivs riktigt bra.. Nästan helt klar med vad som ska göras här :) Ska dock måla en list i köket och sen sätta upp stången som man hänger köksredskapen på, om ni förstår vet i katten! Men iallafall :) Och om ca 2 veckor kommer dem och installerar vår diskmaskin, äntligen slipper vi diska för hand :):) Najs..
I förrgår köpte vi nytt köksbord också :) Ett ekbord med läderstolar ifrån jysk, riktigt fint var det :) Jag blev super nöjd.. Nu ska vi bara inhandla ett nytt vardagsrumsbord då det är förstört av olika anledningar (!!) Suck..

Miro och Robban är nere på besök ifrån Falun, så vi umgås väldigt mycket med dem :) Superroligt... Bara drygt när man ska till jobbet och inte har tid för dem =( Dem åker hem på söndag nämligen.. Hoppas dem flyttar ner snart som planerat!! Riktigt härliga människor!! <3

Slutat på mitt jobb har jag också gjort, klarade inte av brukaren som jag hade av olika anledningar (!!) kan inte skriva mer här inne...!! Men jag har fått ett annat jobb, som personlig assistent också men för en annan brukare.. Gått bredvid förra veckan samt igår kväll, och det gick riktigt bra! Men det är mycket att komma ihåg och har att göra exakt hela tiden! Hehe men det är skönt, tiden går snabbare! Ikväll har jag min första ensam natt där, 16-08 så lite nervös är jag dock men ska säkert gå jättebra :) Jag ser positivt på det!! :)

Även börjat hos sjukgymnast för några veckor sedan, som sagt har jag haft huvudvärk från och till sen i januari, och dem tror att det har med spänningarna i axlar och nacke som utbryter huvudvärk. Men nu sen jag bytade jobb har jag inte haft huvudvärk på flera dagar *Peppar, Peppar, ta i trä* Och det känns otroligt skönt!! Kanske har med att jag inte alls trivdes på mitt förra jobb(!?) Hoppas att det har med det att göra så jag kan börja leva normalt igen och inte bli styrd av min huvudvärk.. Går regelbundet nu till sjukgymnast och om det inte hjälper ska jag ev. få akupunktur.. Får hoppas något hjälper i varje fall! :) Tänker positivt.. :)

den 4 september firar jag och Adrian 4år tillsammans, och Daisy fyller 2 år den 9 september, vi har planerat länge att fira det, för det har alltid blivit fjasko de senaste åren av olika anledningar.. Hehe.. men skulle firat detta året, MEN Adrian åker på läger i 10 dagar med skolan, på båda dagarna är han borta förstås! Vi får fira det innan eller efter :) Han kommer ju inte kunna ha mobilen ens med sig i kebenekajse.. :/ Ska vandra i 10 dar, roligt! :)

I fredags den 7:e augusti hade vi inflyttningsfest :) Blev en hel del människor och träffade en del som jag inte träffat på länge! så det var dunderroligt.. Vi började vid nio och höll på tills fyra, så roligt hade vi banne mig! :) Lyckad fest!!

Nu ska jag gå, ska duscha och lite så och fixa blommorna på balkongen! Mina rosor börjar blomma ut :) Vi hörs en annan dag! Jag lovar att försöka skriva oftare! :) Ha det bra!

Ciao Bella! :)

RSS 2.0