Ljusare framtid

Ja, nu ser framtiden lite ljusare ut, jag mår bättre och jag är lycklig i min tillvaro :)
Men jag har fortfarande beslutsångest inför vissa saker, men jag måste snart ta och göra mina val och beslut. Detta håller inte mer.. Jag kan inte avvakta och kanske såra folk i slutändan... Det funkar inte så!
Jag är en kluven liten själ som inte vet vad jag vill eller vad jag kan.. Vet inte vad jag har eller vad jag kan få. Massa tankar i mitt lilla huvud, och jag klarar snart inte att trycka in mer där inne! Tur jag inte går i skolan för tillfället, får inte in ny kunskap nu..
Ja, nu ska jag väl inte klaga mer, eller vad säger ni? tänk positivt...

Inte mycket har hänt nu på senaste tid, allt är för rutinerat i mitt liv... Jobb, äta, daisy, sova, jobb, äta, daisy sova.. Typ :) Imorgon jobbar jag igen, 8-17. Fredag sjukgymnast och kanske shopping till helgen med Alf :) Kan bli trevligt :)

Nu ska jag snart sova, upp imorgon bitti som vanligt.. Nu kallar duschen :) See you soon..

Ciao Bella

4 år med Adrian idag :)

Ja, idag 4e september är det 4 år för mig och Adrian :) Tänk vad tiden ibland går snabbt, men ibland känns ju tiden rätt seg! Men kan inte tänka mig att vi hållt ihop i 4 hela år, känns lite overkligt med tanke på allt vi varit med om.. Men vi har hunnit med mycket :) Kan dock inte fira med Adrian då han är på läger med skolan :/ han åkte igår och kommer inte hem försen om 7 dar, så vi får fira det när han kommer hem igen! Han missar även Daisy`s 2 års dag som är den 9e september.. Även det får han fira med henne, jag firar henne på onsdag :)
Undrar vad Adrian tänkt igenom vad vi ska göra som 4 års grej :) han har haft väldans länge på sig att komma på något!!
Men men.. så kan det gå :)
nu måste jag in i duschen, ska börja jobba 17-15.... :/

Ha det super bra!

älskar och saknar dig Adrian!!

Ciao Bella

RSS 2.0