!!

Ja, det var längesedan jag skrev här nu! Inte haft tid, lust eller vetat vad fan jag ska skriva..

Mitt liv nu står väl rätt still.. Händer inte så farligt mycket!

Haft semester nu i 4½ vecka, och jag börjar jobba ikväll igen.. Skönt att komma igång lite.. Klättrar på väggarna!

den 25e maj blev jag och Jerker tillsammans, på gott och ont.. Nu två månader senare är vi endast vänner. Det funkade inte alls.. Jerker är en hemmasittare och jag är en spontant sprallig tjej som älskar att hitta på saker..
Jag ser det som att jag vill leva mitt liv nu innan man bildar familj och tar på sig större ansvar än sig själv.
Sen en annan sak, jag älskar barn, jag vill ha barn i mitt liv. Jag lever för det.
Jerker däremot är inte överförtjust i barn, men hatar dem inte heller! med det menas att han inte vill ha barn på många många år. Vilket beskymrar mig en hel del. Så ja, vi vill olika saker i livet och har olika mål. Därav går det inte att bilda en framtid tillsammans.. Men, livet överaskar en!

Jaha, vad har annars hänt då?
Jag och Adrian.. Åter till det, mitt livs största kärlek! Vi är inte väldigt bra vänner just nu,. svartsjuka.. Som jag visste en dag skulle komma.. Jag älskar honom, något fruktansvärt.. men även där funkade det inte.. Men den dagen då han träffar ny kommer jag bryta all kontakt med honom, hade inte klarat av att styra min svartsjuka, jag skulle bara må dåligt! Veta att mannen i mitt liv gått vidare utan mig! Nä, fy! det klarar jag inte.. Tror inte han inser det, men jag orkar inte bry mig att hålla det inom mig mera..
Träffade Alldin (Adrians bror) ett par ggr nu i sommar.. Guud vad jag älskar honom! Han är som en bror för mig.. Det svider när jag tänker på att vi inte kommer ha samma relation nu som när jag och hans bror var gifta. Det svider, han är min bästa vän!
Ja många tankar i mitt söta lilla huvud :) men en tid kommer väl allt lösa sig, man får hoppas :)

Nu ska jag in i duschen och rensa tankarna.. Snart kommer sara upp en sväng innan jag beger mig till jobb :)

Ha det bra gott folk!

RSS 2.0