Flytten är gjord :)

Ja fy katten vad denna flytten har varit jobbig, nog den jobbigaste flytten jag varit med om! Och jag har ändå flyttat 5 gånger nu på 2½ år, zigenar stil (Inget illa menat)
Började i fredags, jobbade först 8-16 som var pain nog ....!! Halv fyra skulle Adrian möta bovärden utanför lägenhet för hämtning av nycklar.. Får ett sms av adrian "Jag har en bra nyhet och en dålig nyhet" Och stressad som jag var blev jag ivrig på att få höra vad som nu hade hänt... Skickade säkert tre sms till Adrian där det stod vad det var frågan om och att jag ville veta snarast.. Till slut ringer han... Då visar det sig att dem inte hunnit städa efter renoveringen, okej, det kan jag ta. Lite spakel osv.. men flyttstädningen var redan gjord, trodde jag!!
Adrian hämtade mig från jobb, åkte till adrians mammas lägenhet och hämtade rengöringsmedel för att jag snabbt skulle städa av medans killarna åkte och hämtade möbler i staffanstorp. Jag fick en total chock när jag kom till lägenheten. Flyttstädat? FLYTTSTÄDAT?? Det är en gammal tant som bott här innan, och hur hygieniska är de flesta äldre människorna?? Självklart är de trötta och orkar inte så mycket. Men när jag kom, och såg på vad jag var tvungen att städa upp. Ja jag visste inte vad jag skulle göra. På 4 h hann jag städa kyl/frys, skåpen ovanför och städskåpet, 4 TIMMAR!! Och inte nog med det.. I all stress med städningen ringer telefonen, det var alldin, adrians bror.. "Ähh Pernilla, har din syster eller något en extra nyckel hem till dig!?" Hmm, nej ingen har extra nyckeln.. Då hade förstås Adrian glömt nyckeln här i Eslöv :) Så där stod dem, med släpet och allt i Staffanstorp utan nyckel, ja det var ju bara att åka tillbaka =) Jag kunde ju inte bli irriterad på det, all stress tog över. Jag hade bara ätit en macka på hela dagen, allt jag hann med. Och stå och skrubba och svettas i denna varmen utan mat i magen, det är inte jätte bra.. Så mot slutet innan dem kom igen så höll jag på att svimma x antal ggr, så jag fick gå ut en runda och lugna ner mig. Och det var även efter att jag sett allt jag skulle städa, när jag kom in på toa brast jag bara i gråt, helt utan förvarning. Det var katastof! Det fanns urin över hela toalettstolen och badkaret (Hur det nu hade hamnat där?! Jag kände mig så äcklad, och jag fick dra in Adrian i sovrummet för jag mådde så dåligt just då. Jag bara grät och han förstod ingenting, tills han såg det jag sett. Fy fasen vad äckligt det dära var. Men ja, bara till att ta på handskarna igen och börja skrubba med klorin och alla möjliga produkter, det skulle ju göras... Men just i det ögonblicket ångrade jag att vi tog lägenheten tidigare... Men till slut kom dem i väg  mot Staffanstorp igen och jag beställde hem mat.. Jag var så tvungen till att äta innan jag fortsatte.  vi höll på från halv sju och långt in på natten, men fick ju vara någorlunda tysta pga. grannarna. Vi fick hit det mesta i varje fall.. Såg ut som en bombnedslag här. Men det hör väl till en flytt!? I lördags ställde vi alla "stora möblerna" på plats och jag städade som jag vet inte vad.. Alla köksluckorna tog ju en evighet.
I söndags var det tillbaka till staffanstorps lägenheten och flyttstädade den, tog också en evighet! Tog en stor bit av söndagen..
Idag måndag har vi haft slutbesiktning på lägenheten, och den blev godkänd som tur är, sen efter det gick vi upp till Madde och tog en kaffe och slappnade av lite.. Sen vidare till eslöv igen och hjälpte hans mamma som OCKSÅ har städat sin lägenhet denna helgen, dem flyttade för en vecka sen. Så vi har haft tre lägenheter att städa denna helgen, mina händer ser ut som 90 åringars händer och ont har jag. Ja fy!! Och fötterna ska vi inte snacka om.. Nej, nu får det vara bra med allt det negativa :)

Vi har fått det någorlunda fint nu måste jag säga :) Det går framåt och det går bättre än väntat :) Efter vi varit i eslöv ett slag åkte vi till nova lund, på media market för att köpa ett 360 xbox.. Det slutade med att vi köpte en digitalkamera också med 8G minne. Najs :) Nu kan vi ta en massa bilder äntligen!! Vi har velat ha kamera hur länge som helst nu.. Slutade med att vi gick ifrån 3500:- fattigare, men det var det värt :) Efter media market åkte vi till IKEA.. Mitt favorit ställe såklart :) Handlade en HIMLA massa och allt gick på 4300:- :/ Så bara idag och vi slösat 8000:- men det är najs.. Det ska va gött å leva :) Haha!! Nä fint ska vi ha det nu.....!!!

Nu måste jag sova, ska upp imorgon och besikta hans mammas lägenhet kl 08, eller ja, Adrian ska.. Jag ska till läkaren 10.45 så jag får upp och duscha och så innan.. Och vi har fått en cykel av pappa, så jag ska cykla dit imorgon :) Inte cyklat på år och dar så det ska bli riktigt skönt med en cykeltur :) Ha det gott alla och hör av er!!

Ciao Bella!!

Måndag

Jaha, vad har då hänt sen sist? inte mycket vill jag säga :)

Var ledig en vecka ifrån Eslöv pga. att M åkte till umeå.. Jobbade en dag extra i staffanstorp och det var underbart. Jag saknar både de boende, personalen och arbetssättet!! Ohh jaa.. Jag saknar det verkligen :( Alla blev så glada när dem såg mig, och det värmde såklart :) <3 Hoppas jag snart ska jobba där igen :)

Jobbade förra veckan onsdag kl 16 till fredag kl 16 med bara 7 timmars paus, så det var rätt drygt. På kvällen hade vi min pappas bil för att kunna kasta saker på tippen och för att köra saker till Eslöv. Så vi var lite hemma hos mamma och hälsade på och sen åkte vi hem.. Var bara hemma och kollade film och gottade oss :) Vaknade tidigt i lördags för att kasta en massa massa skit, tur pappa har kombi bil :) Efter gjorde vi oss iordning för stora syrrans födelsedags kalas som började kl 13. Träffade Farmor, pappa m. familj, janne och små syskonen och ja, ett par stycken :) var riktigt trevligt.. Stannade till ca kl sex på kvällen.. Hem och ut med hunden och göra sig redo för utekväll med bowling och annat roligt för att fira maddes 24 års dag :) Åkte tillbaka så vi var hos madde vid nio snåret.. Då hade alla vännerna till oss kommit :) Åkte så vi var vid big bowl vid tio.. Vi spelade i 2 timmar och hade riktigt roligt.. Flickorna mot pojkarna såklart :) Vi var SÅ nära att vinna. Vi låg före hela tiden tills slutet.. Lite små jobbigt men roligt ändå :P Därefter åkte vi till friday`s på lillatorg och satt där till två. Sen hade dem beställt en hummer bil till madde som sjyts hem :) Lyxigt värre :) Åkte hem och gick och la oss :P
Söndag vaknade jag vid elva, men valde att stanna kvar i sängen ett bra tag :) Steg inte upp försen närmare halv två :) skönt att vila ut ordentligt ibland.. Åkte till eslöv med en massa saker som vi lämpa av här sen åkte vi till pappa och lämnade bilen vid sju och åkte därefter hem till mamma. Jag skulle börja jobba kl 23 =( Adrian åkte hem och jag gick till jobb.
Kom till mamma 8 imorse när jag slutade.. Mamma och lillebror vart redan vakna :) drack kaffe och gosa/busade med lillebror.. så himla mysigt.. Han är mitt allt! Systers kille! <3 Har varit ute lite idag, inte så mycket men dock :) köpt en stor boll till Sammy, det var som om han aldrig sett en boll tidigare :P haha..

Nu kl 16 ska jag börja jobba igen =( hatar detta med 2 nätter i rad, man hinner knappt vara ledig någontinfg.. Hoppas tiden går snabbt :)
Imorgon blir det besiktning av lägenheten kl 13, annars blir det nog en lugn dag med städ och andra nyttigheter..
På onsdag ska jag till dietisten vid 10.40 och snacka lite.. Och sen mot kvällen när adrian slutar vid 18 ska vi ev. hämta lite möbler som vi ska köpa :) Har köpt rottingutemöbler till vår gigantiska balkong :) kommer bli så fint så fint :) Målarna ringde idag och frågade vilken vägg vi ville ha fondväggen, så dem har nog påbörjat det idag :)
När vi var där igår stod det på brevlådan "Pernilla Landen och Adrian Dauti" och även uppe vid dörren. YaY. MIN lägenhet :) Kommer bli så bra, så bra!! Gjort adressändring idag.. Göttit..

Nej, nu ska jag få mamma att göra kaffe åt mig :) Ha.. Kanske ta en blundis på soffan innan jobb :/ ha det bra gott folk..
Ciao Bella!

Mindre än 2 veckor till flytt! Nice nice! <3

Lägg dax!!

Hejsan hoppsan!

Gick upp med Adrian imorse vid nio tiden, drack morgon kaffe tillsammans med honom så han skulle slippa att göra det själv :) Han stack till skolan vid tio i tio, de skulle ha skol avslutning idag :) Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning så gott det gick :) Provade ett nyss shampoo, Gliss för rakt hår. Jag var ju dum nog att permanetade mig i december månad, otroligt dumt.. Det lär inte hända igen =) Efter duschen ser jag ut som ett enda fågelbo! Tur det finns plattång!
Adrian kom hem igen vid halv ett, vi drack återigen lite kaffe och snackade och vi tog massa bilder med hans mobil, mongobilder.. men roligt vart de :)
Åkte därefter till Nova i Lund, skulle hitta present till Pappa som fyllde 46 år :) Efter många om och men hittade vi en jacka och strumpor till honom :) Han blev glad och den passade, tack och lov :)
Efter nova åkte vi till Eslöv, handlade lite i sallerups affären, och jag köpte rosor till svärmor :) Hon älskar rosor.. Gick hem till henne och snackade lite, drack återigen kaffe :P Massa kaffe emellanåt.. Sen hämtade Malin oss vid fyra snåret och vi åkte hem till dem. Farmor och Göran kom också... Inte så himla ofta man träffar dem :( Vi åt lite middag tillsammans, och pappa och Göran snapsade som vanligt :) Livet är en fest!! :P Vi hade riktigt trevligt allihopa :) Roligt att träffa lillebror Linus också :) Till efterrätt fick vi äpplepaj, min favvis :) Brukar baka det om vi får besök här hemma.. Gottit...
Jag och Adrian beslöt oss för att ta bussen hem vid tio i åtta, satt och fulade oss lite på bussen, sen lyssnade vi på musik och båda somnade lite smått :)
Vi skiljdes åt på stationen, han skulle gå hem och jag skulle ta mig hem till staffanstorp i kjol. Kallt.. Brrr... men ja, vill man vara fin får man lida pin. Adrian jobbar tidigt imorgon så han beslöt sig för att sova i Eslöv inatt, och Padde skulle dit för det var föräldrarfritt :P så dem ska spendera hela helgen tillsammans, jobba sen spela långt in på nätterna.. Typiskt killar :P
Jag kom hem vid halv tio, tog då en lång runda med Daisy, hem och kolla datorn lite snabbt sen in och slappa på soffan :) Dock inget bra på tvn så det varade inte länge innan det slutade med att jag satt framför datorn igen..
Var precis ute med Daisy på nattrundan, nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss :)

Imorgon ska jag jobba extra på mitt förra jobb, 13.30-21.00. Ska bli riktigt kul, ska försöka göra allt rätt. Komma ihåg medicin tiderna och sondmatningen :P Ja, jag kommer nog ihåg :) Trots allt jobbat där i 3 år :P Vore ju förjäkligt om jag glömt redan.. På kvällen vet jag ännu inte vad som händer, dyker kanske upp något :)

På söndag återstår städning och packning. Inte börjat packa överhuvudtaget och vi flyttar om 3 veckor.. Kanske tidigare.. Berors på när renoveringen blir klar, de påbörjas på måndag.. Ska redan få nyckeln på måndag :) ska ta dit lite saker och lägga i förrådet så länge så blir det inte så mycket under självaste flytten. Rätt smart.. Nu ska jag gå och sova, ögonlocken börjar bli tunga.. See YOU later!!
Puss och kram på er!!

Såg lägenheten igår, den kommer bli så fin :) 24 dar <3

Världens bästa pappa fyller år idag :)

Ohh Yes!!
Min Pappsi fyller år idag, 5 juni..
Ska snart till Nova och köpa något riktigt fint till honom, han förtjänar det!! Det sista året har varit hemskt för honom, och för oss andra.. Men framför allt är det pappa som kämpat!! Vet dock inte vad jag ska köpa till honom riktigt än, men ska vara något riktigt fint! :)
Efter nova åker jag och Adrian dit på middag.. Vet inte vad som bjuds men kommer säkerligen bli himla gott :) Farmor, Göran och syster Madde ska också dit idag, vet inte om de kommer fler :/ Dem ska nog dricka allihopa för Madde ska spendera natten där :P Haha.. fyllon...

Nu är jag ledig från mitt ordinarie jobb fram till Onsdag, M är i Umeå :) Ska dock jobba på mitt förra jobb imorgon 13.30-21.00 så det är inte så farligt :) ska bli mysigt och att gosa med mina kära igen :) Träffar dem ibland när man går förbi, dem blir så glada och dem känner igen mig trots att åldern spökar för dem. Men jag har ju varit där  i 3 år så dem borde känna igen mig!!! :) Inbillar jag mig ;P

I förrgår var det ett litet svartsjuke tjafs mellan mig och Adrian, suck!! Somnade som ovänner och vaknade som ovänner. Han åkte till skolan......... När han kom hem hade han köpt blommor :) Wow liksom.. Jag blev lika chockad som er kan jag lova!! Men äntligen insåg han att det är HAN som gjorde fel :) Jippi :)

Hade en filmkväll igår, Jag, Adrian, Syster Lizette och Nille... Såg på en film med Paris Hilton.. Hon är nog den sämsta skådespelerskan som någonsin skådats! Pinsamt.. men jaa, hon fick synas och fick uppmärksamhet åtminstonde :)

Nu ska jag äta upp min frukost sen ska jag göra mig iordning, duschade nyss :)
Ha det fint alla!
Ciao


Flyttar om 25 dar :) <3
Btw, såg lägenheten igår.. Sååå fin... Bara lite besviken på toaletten =( men det fixar vi :) På måndag börjar renoveringen av lägenheten.. Kommer bli SÅ bra!! <3

RIP Farfar

Grattis Farfar på din födelsedag!

Vi saknar dig mer och mer för varje dag som går, det är nu mer än 4 år sedan du försvann. Men det känns som om du fortfarande är hemma i S.sandby!
Jag älskar och saknar dig och hoppas innerligt att du har det bra och att du vakar över oss!
Du skulle blivit 77 år om du vore i livet, men du hann bara bli 72, inne på 73:e året. Det är ingen ålder nog för att lämna oss bakom dig!

R.I.P Farfar!

Vi älskar och tänker på dig!! <3<3

Massor med kramar åt dig farfar!

Från ditt barnbarn Pernilla! <3

RSS 2.0