Breeze!

På lördag (5/12) ska vi töser till breeze och skaka rumpa. Ska bli himmelskt roligt :) Kanske ses där! Ciao :)

November

Hejsan!

Nu var det nådigt längesedan man skrev här inne. Och jag tänker inte lova att bli bättre på det heller nåmera! För jag kan uppenbarligen inte hålla det :) Ha tålamod!

För er som inte vet det så fick jag hem min underbara lilla valp för två veckor sedan :) Lilla Molly...
Jag köpte henne av en arbetskamrat åt mig som fick valpar, och jag blev stört förälskad direkt!
Jag och M åkte på besök hem till sus en dag då jag jobbade och åt lunch.. Då träffade vi dessa ljuvliga hundarna och då bestämde jag mig för att skaffa en :) Så jag tingade en valp redan då, och 4 dar senare fick jag hem henne :)
Det är en långhårig chihuahua och hon är Gudomligt söt! Och allt funkar underbart mellan henne och Daisy :) Skönt.. Äntligen har jag fått min chihuahua som jag länge velat ha :)

Jobbet går som vanligt, bra! Varit ledig mycket nu de senaste två veckor, tagit lite semester pga. att få molly rumsren, och det verkar funka :) fortfarande inte helt fläckfri, men det gör mig ingenting.. Det lilla hon släpper ut är inga beskymmer :) Jag trivs!

Vad har mer hänt då? :/ jo, kommit i kontakt med min barndoms vän Louise igen, lite mer intensivare kontakt.. Innan hade vi kontakt 1 gång i halvåret eller så :/ det känns verkligen jätte roligt :) Nästa måndag ska vi ta en girls day och ut och shoppa :) Ska bli så roligt! Vi har många minnen tillsammans :) Och sen den 3:e ska vi ha en bakdag tillsammans och mysa :) Och den 5e ska vi ut och skaka rumpa tillsammans! Då bär det av till Breeze <3 Vi har känt varann i 11 år, och har aldrig varit ute och festat tillsammans, skumt men sant! Så nu får vi ta en utekväll och göra till en massa kvällar! Ska bli himla roligt! Saknar henne förståss enormt!

Snart jul då ja, dock jobbar jag rätt mycket under juletiderna.. Men det gör mig ingenting.. Vet inte om jag ska hem till mamma eller pappa på julafton efter jobb, beslutsångest.. Vill inte svika någon :/ Alla syskonen ska till mamma i år, och det hade ju varit roligt.. Men å andra sidan vill jag inte låta pappa sitta ensam hemma med sin familj. Hoppas monica (pappas syster) och hennes familj kommer ner från arboga denna julen så jag slipper känna brist på mitt samvete.. Vi får se hur det blir :) Nästa helg blir det lite jul pynt, ska dock inte ha så mycket då jag gett det mesta till mamma igår :) Behöver itne så mycket..

Igår var mamma m. familj här och åt middag.. Serverade fransk potatis (som mamma älskar) och till efterrätt gjorde jag äppelpaj/äppelkaka m. vaniljsås.. Var gott.. :) Tur man fått installerat sin diskmaskin, gick snabbt att städa undan :) Och även tvätt maskinen är installerad. Och det är så ypperligt skönt :)
Nu de senaste tre veckorna har jag haft en massa spring i min dörr, de har renoverat mitt badrum, och att det tog tre veckor var påfrestande! Men nu har jag ett fint och nyrenoverat badrum, så nu när det är klart kan jag säga att det var värt det :)

Jag har fått en dille på desperate housewives nu också.. Laddat hem alla avsnitt och sitter och dränker in mig i tvn ett par timmar om dagen.. Man kan kalla det ett smått beroende jag har nu :) Snart sett två avsnitt på kort tid, och det finns väl 7 säsonger? Ja, blir en del tv tittande nu ett tag framöver :) Och lägger in det på bärbara datorn och tar med till jobb och tittar innan jag går och lägger mig när jobbet är slutfört :) Mysigt..

Idag vet jag ännu inte riktigt vad som ska hända, ska väl inte göra allt för mycket.. Men ska dock hem till mamma och dricka kaffe, hon ville ha sällskap så får ställa upp :) Och träffa lillebror såklart <3

Nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället, ska försöka skriva lite oftare :) Men lovar inget.... ;)

Ha det underbart! Ciao Bella! <3

RSS 2.0