Long time no see!

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev nu, detta intresserar mig inte lika väl längre! :) Men någongång ibland kan det kanske vara skönt att bara skriva av sig, känner väl att jag borde försöka nu..

Mycket har hänt sen sist må jag säga..

Jag har avslutat ett förhållande som varade i 4½ år med Adrian, känns väldigt tungt men vi är fortf. goda vänner och hittills fungerar det väl! Det är många anledningar som spelar in, och det är ingenting jag tänker gå in på här..

I november tog jag mod till mig att ringa och boka tid hos en läkare i Malmö för att göra det jag länge velat göra, så på måndag (18/1) träffar jag läkaren för en kontroll.. Sen i februari händer det. Jag är så nervös men förväntansfull! En stor sten kommer släppas från mina axlar och det känns underbart. Har många vänner som stöttar mig i detta och två av mina kära vänner följer med.. Så det känns bra.. Skriver mer om detta senare..

Jag jobbar kvar hos Käre Micke, och trivs bra.. Inget nytt där iheller..

Imorgon (18/1) flyttar Adrian hem till sina föräldrar ett slag och Robban flyttar hem till sin pappa så jag ska bo ensam ett tag till Adrian hittar en lägenhet här i eslöv. Han ska iväg och träffa mäklaren imorgon och även se en lägenhet på rönneberga. Hoppas på tur för hans del..

Idag kommer pappa m. familj på besök, hur mysigt som helst! :) Inte ofta man får chansen att träffa honom nu för tiden, och ändå bor han bara ett par mil ifrån mig! Men det får bli ändring på det.. Saknar dem ju!

Mina kära hundar mår prima, Daisy och Molly. Om inget annat så älskar dem varann! Känns tungt att låta dem separera nu, men det är ju ett måste.. Men de lär ses varje helg iallafall och ibland om någon av oss behöver hundvakt ställer vi upp. Kommer säkert gå galant :)

I höst ska jag ev. till rumänien och hälsa på Felix som pluggar till läkare där.. Ska bli så himla mysigt.. Saknar honom.. Man är van vid att ha honom några mil ifrån sig, och nu är han en bra mycket längre bit ifrån mig.. Känns inte alls bra, men han följer sin dröm och det är jag stolt över.. Om fem år är han tillbaka igen :P Ska bli trevligt att se hur han har det där nere i varje fall :)

Nu ska jag sätta på lite kaffe och slappna av lite..

Min nya start i livet börjar imorgon. Ny start, nya människor!

Ha det underbart allihopa och ta vara på varann!

-/Ciao Pernilla/-

RSS 2.0