Onsdag

Ja nu är kl tio och jag är helt slut.. Började jobba 14 idag och vi har varit på olika ärenden och dylikt. Ska jobba till 20 imorgon kväll.. Blää...
Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Ska upp fem imorgon och duscha och göra mig iordning och sen ta upp M kl sex... Så tidig morgon... mellan 9-12 ska vi vara på medborgarhuset, M ska föreläsa... Sen till Höör och grilla med arbetskollegorna... Tar tåget dit.
Vi hörs !! :)
Ciao

2 månader och 1 dag tills vi flyttar :):)

Det kryper i hela kroppen på mig, orkar och vill inte tänka på detta mer!!! Orkar inte!!!!

Tisdag!

Igår (måndag) hade jag och Adrian en dag för oss själva :) Adrian kom hem efter skolan och jag gjorde mig iordning. Åkte först till Eslöv, för att köpa en skinnjacka som jag länge spanat på.. MEN till min otur fanns det bara i storlek L och uppåt, så det var ju inget för mig!! Typiskt.. Kollade i lite andra affärer i Eslöv, men hittade inget!!
Åkte tillbaka till Lund och käkade kina mat... Gudomligt gott. MEN dem är snåla med friterade räkor! Illa..
Och till min förvåning bad Adrian om att få resten av maten hem (Snacka om att jag ville krypa under bordet) men som hans argoment sa han att han betalat för maten och vi ska absolut ta med den hem till Daisy.. Hmm, okeeej då!! Jag skrattade och bortförklarade oss för servitriserna!! Men dem bara skrattade och sa att det var vanligt att folk bad om doggybag!! Okej okej....
Jag frågade Adrian om han skulle hålla maten hela kvällen, vi skulle ju till Nova för guds skull! Men jaa, det skulle han ju.. Vilket han fick ångra senare :)
Vi åkte till nova, köpte vars två par skor, finfina.. Adrian köpte även ett skärp och ett par short... Snyggt snyggt.. och jag köpte två par shorts och ett par mjukisbyxor, luftiga 3/4 byxor.. Så härliga!!! :) Sen åkte vi hem efter en dags shoppande...
Väl hemma gick vi ut med Daisy, sen kolla vi bara lite på tv sen gick vi och la oss...

Vaknade vid nio idag, ställt klockan och Adrian ringde och väckte mig.. Skulle ju till tandläkaren halv elva!!! :s Har en sjuk tandläkarskräck! Men jag gick dit :) var där prick halv elva dock! Haha.. så jag slipper sitta i det jäkla hemska väntrummet.. blir ännu mer nervös då.. Hehe... Kom in, och dem tog mig till ett litet rum.. Jag skulle ju röntga visdomständerna denna gången.. Sist var det bara en normal kontroll, inga hål men tandsten då som dem också skulle ta bort idag.. Gjorde röntgen bilderna, och det visade att jag måste till käkkirurgen och operera ut ena visdomstanden!! Jag är livrädd, men det är 2 års väntetid.. Tack och lov!!! Så jag hinner både glömma och förtränga det! Gick in och satte mig i tvångsstolen som jag kallar det... I 20 minuter höll dem på med min min, 20 MINUTER!! Blodet praktiskt taget sprutade och dem fick suga rent, ont som f a n gjorde det... Min tandläkare märkte att jag hade ont och frågade om jag ville ha bedövning, BEDÖVNING? AS IN SPRUTA? Hell no.. Fortsätt!!!! Fick gå igenom smärtan och det blödde mycket, och jag kände bara blodsmak i flabben! Nej, det var hemskt!!! Väl färdiga snackade vi lite om visdomständerna, och hon övertalade mig till att hon skulle få skicka en remiss till käkkirurgen... OCH hon skrev att jag hade tandläkarskräck, men det tar dem aldrig hänsyn till!! Det märker jag bara när jag kommer till min egen tandläkare, som idag.. Ingen hänsyn för fem öre! Men jag fick bita igen. Gick ut och beställde en tandförsäkring, 110:- i månaden kan jag bekosta det... Tills den dagen då mina tänder är helt katastrof! Aldrig haft hål i tänderna *Peppar, peppar ta i trä!* Så jag hoppas jag slipper det ett BRA tag framöver... Usch ja.. Och jag fick en fin räkning på det, 855:- för detta besöket.. Bara till att tacka och ta emot :)

Gick hem till Maddi efteråt en snabbis och drack kaffe, sedan hem och byta om.. Skulle på personalmöte 14-16, mötet gick bra och allting! Men dem hade ingen mjölk så det blev inget kaffe! Illa :P
Efter mötet gick jag, Anders och Stefan och satte oss i gräset i parken och snackade.. Dem drack några öl och jag drack lite juice :) Hann sitta där i 2 timmar innan vi insåg hur länge vi faktiskt suttit där. Mina arbetskollegor är ju bara så härliga att umgås med :) Jag jobbar ju imorgon börjar 14, och jobbar ända till 20 på torsdag kväll. För vi ska till Höör jag och M till Stefan och anders och ha en grillkväll.. det kan ju faktiskt bli riktigt trevligt.. Trevligt sällskap om inget annat!! :)
På torsdag förmiddag ska jag och M till medborgarhuset i Eslöv, M ska ha föreläsning om innan och efter olyckan, visa bilder osv.. kom gärna och lyssna!! Kan vara riktigt lärorikt kan jag tro! Detta kommer bli riktigt jobbiga dagar framöver, längtar tills fredag kl 16 då jag slutar för denna veckan!! Då är jag ledig från eslövs jobbet i sju dar!!! Men får nog jobba lite extra på magnolia tror jag, om dem ringer in mig vilket dem säkerligen gör... Vi får se... Efter daten med Anders och stefan gick jag i lite affärer i eslöv, köpte en snygg kofta, ett par skor till och ett midjeskärp :) Naajs..... :)

Jag och Adrian ska nog till pappa i helgen också!! Ska bli så så roligt att träffa honom... Så sällan man gör det numera eftersom vi har våra egna liv, jobb osv... :( Hatar att växa upp ibland.. Träffar inte nära och kära lika mycket nu mer... Usch ja!!

Nu ska jag hem till Janne och små syskonen och dricka kaffe! :) Adrian ska se fotboll så då går jag frivilligt ifrån mitt hem.. så det så! Så nu ska jag ut och ta en ciggis med Adrian, sen dra mot jan banan!! Ha det fint alla!

2 Månader och 2 Dar tills vi flyttar! Lääängtar!!

Ciaaco :)

Måndag igen, ny vecka!

Nu blev jag lite smått ledsen.. Hade skrivit en hel del, men som på något sätt bara försvann.. Lite lätt irriterande.. Så nu blir det fasen bara en snabb bloggskrivning.. Någon måtta får de fan va :)

Ny vecka på G, tycker vi om :) Efter var avklarad vecka är vi närmare till sommaren och semestern :) Najs Najs..

Jobbat 24 h pass i helgen, haft en förjäklig helg med lite sömn! Jag och M var på puben i lördags och kom inte hem försen 2, lagade då mat och hade oss.. Jag kom i säng kl 3...... Och upp kl åtta. Lite smått jobbigt.. men men... Hela söndagen gick långsam, och till slut fick jag sluta då kl 18 :) det var najs.. Åkte hem med Adrian.. Hem och kollade fotbollen sen en film på 3an.. Sen var vi båda så trötta så vi gick och la oss och somnade nästintill innan vi hade huvet på kudden.. Vi bara slockna.. Och Adrian väckte mig nu halv tio med en kopp kaffe, han hade sovmorgon idag och börja inte försen halv elva.. Skönt för honom :) Jag steg upp och tog en cigg och kaffe med honom innan han for iväg och har betalat räkningarna nu också, got damn vad mycket räkningar jag hade denna månaden då :s Betalade dammsugaren också nu, 2000:- för en dammsugare.. sinnes.. men den är riktigt bra.. H20 vac äger!! :)
Och nu sitter jag här och skriver lite... Inte mycket att skriva men ändå..

Idag ska jag träna, ska egentligen möta Jossie kl tolv, men jag sticker dit lite tidigare så jag blir färdig snabbare.. Ska möta adrian i lund lite senare efter det att han slutat skolan.. Han ska klippa sig sen ska vi ut och shoppa lite hygienartiklar och jag ska tvinga han till att köpa ett par fotbollsskor också.. Han spelade fotboll igår med vännerna, och har nu stora blåsor på fötterna.. Och så ska det ju inte vara.. Så jag ska köpa nya skor åt honom, och sommarskor till mig :) Najs.... Och har även hittat en tröja i eslöv som är så så fin!! Ska kolla på den med, och en skinnjacka i eslöv som jag också ska ha... Men den kostar 700:- så det gäller fan att den sitter precis som jag vill =) Har varit på jakt efter en skinnjacka hur länge som helst nu.. Antingen är den för lång, för kort, för tajt, för lös osv.. Vi får se med denna :)

Vi flyttar om exakt 2 månader och 3 dar.. Jag längtar så jag nästan spricker!! Och vi ska köpa massvis med nya möbler också :) Nu när skatten kommer tillbaka osv.. Ny säng ska vi också ha :) YaY! Längtar tills flytten!!! <3

Nej, nu ska jag gå.. Packa träningskläder osv så jag kommer iväg någongång :) Ha det super alla och njut av vädret!!!! :)

Ciao Bella!!

Torsdag

Yesbox, torsdag idag! Snart helg.. Inte för att det gynnar mig då jag har ett 24 h pass lördag-söndag :/ men ändå. Många blir lediga och vi får strålande väder :):)

I tisdags slutade jag åtta på morgonen, åkte då hem till Staffanstorp direkt.. Fikade en stund med Madde sen gick jag till läkaren kl 11, gick rätt bra... Därefter gick jag hem och ut med vovvsingen.. Kastade boll och jag hade med vatten ut till henne nu när det är så varmt.. så vi var väl ute en 45 min, sen gick vi hem igen och packade träningskläder. Åkte och tränade med jossie vid ett tiden.... Gick bra men segt, eftersom vi alltid ställer in träningarna så blir det  inte så mycket träning och därför blir man trött för ingenting när man väl kommer dit!!! Ghaa... När jag kom hem lagade jag lite middag och duschade och mös resten av dagen med mannen min :) Myspys.....

Igår, onsdag jobbade jag extra på förra jobbet.. 7.30-13.30, så det var ingen lång dag.. Skönt... Prova arbetskläder och fick namnskylt... Mitt förra jobb har ju privatiserats och har därför nya regler... Och även jag måste bära arbetskläder och namnskylt de få gånger jag faktiskt jobbar där. Men men.. Nu är kläderna beställda iallafall :) Plus vi har börjat stämpla, var gång man kommer till jobb och ska gå hem så ska man dra kortet. Så självservice eller timlistor finns inte nåmera... Drygt men jaa... Jag lider ingen nöd med de få gånger jag kommer in och jobbar extra där :)
Efter jobb gick jag hem och hämtade Daisy, ut och kastade en boll tills hon var slut sen hem och lämna henne och hämta träningskläderna.. jossie och jag skulle egentligen träna, men som vanlig ställdes den in. Men jag gick ändå och tränade.. Nu får det banne mig skärpas här!!!!
När jag kom hem vid halv fem hade Adrian påbörjat middagen till mig :) Pannbiffar med pasta.. Haha så söt kombination :P Men men, tanken som räknas :) Åt och kollade tv och så, tvättade en maskin tvätt :) Roligt att veta?? :P
Sen beslöt vi oss för att gå till ica, jag var sugen på något :P så vi handlade bröd, vindruvor, jordnötter och havrekakor att frossa på där hemma :) Gottit.. Gick inom jobbet med Daisy också, Elin var på min avdelning med hunden Biffen :) så dem fick springa av sig lite i trädgården medans vi andra tog oss varsin ciggis :)
Träffade Louise utanför jobbet (Barndomskompisen) Skit kul har vi. Vi blev dock kallade en hel del av Adrian när han såg på vårt galna bemötande av varandra :) Men ack vad kul vi har, och vilka minnen!!!! :) Me like her... <3

Idag, vaknade vi vid halv elva... Tog en cigg och morgonkaffe... Gottit... Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning för jobbedag..  Precis när vi stod och väntade på bussen,2 min innan den skulle komma ringde Alldin (Adrians bror) och frågade om vi ville ha skjyts till Eslöv av Adrians styvfassa.. så dem kom och hämtade oss och lämnade oss på torget i eslöv så vi tre kunde käka varsin mjukglass... Gottit... Då kom även mamma och Sammy och hälsade :) Dem kom dock precis när vi skulle gå, så jag tyckte lite synd om dem :( Men mamma förstod... Tack och lov... Började jobba 15 idag, jobbar till 8 imorgon bitti.... Ska hem till mamma då och sen träna kl 14. Kanske ska träffa Cassy som är i besök i skåne på kvällen.. får se vad kvällen bärkar hän :) Nu ska jag käka lite glass... Ha de... Hoppas jag får lägga mig snart... Lite trött faktiskt.. Och huvudvärk!! Take Care

Ciao


Längtar så tills vi flyttar!!! <3

Tisdag

Hallå Hallå!

Tisdags förmiddag nu då ja. Slutade åtta imorse och tog mig då hemåt. Så varit hemma en stund nu och käkat lite frukost och så..
Nu ska jag alldeles strax hem till Maddi och dricka hennes underbara kaffe, hon har magiska fingrar för kaffe! Mums.. Därefter ska jag till läkaren kl 11, hoppas innerligt att det går bra.. vilket det säkerligen kommer att göra :)
Kl 13 blir det träning... Är helt ringrostig och kommer få sippra efter luft en aning då det var veckor sedan jag tränade :/ Vi är väldigt dåliga på att hålla det här "3 ggr i veckan" statistiken... Nej, får bli bättring på det. Dock är det arbetstiderna som ändras och klyddas för hennes del. Men jaa.. vi får se hur det bärkar hän... Träning idag iallafall :) Egentligen imorgon, men Jossie ställde in. Kanske går ensam ändå, om jag finner orken till det :)

Nej, nu står Maddi nedanför och väntar, hon ringde på porttelefonen så jag måste rusa... Vi hörs när vi hörs!!

Take Care Ciao

RSS 2.0