Alldeles underbar kväll!!

Ja, kvällen slutade ändå väldigt bra!

Vaknade vid elva igår (Lördag) Drack morgon kaffet och tog de lugnt. Sen gick jag, Adrian och Daisy ner till ica och handlade lite till grillningen.. Gick hem och storstädade tillsammans med Adrian. Jag fick igång honom ;) Städade till tre ungefär.. För då var det klart! :P Hoppade in i duschen och skrubba mig ren :) Gjorde mig iordning och Sara kom vid fyra.. Vi gick hem till Maddis för Sara ville bli sminkad, sen hem och hämta sakerna och därefter mot kolonierna.. Malin hade grill/födelsedagsfest.. Grillade och hade trevligt sedan gick vi hem till Malins lägenhet (Min gamla lägenhet) :D Vi bytade lägenhet i september tror jag det är.. Så vi lärde känna varann.. Hade allmänt trevligt där, men gick hem vid nio ungefär.. Lämnade Behailu (Adrians kompis) på bussen för han skulle upp tidigt :( Gick hem och skulle "vila" lite innan breeze.. Men det slutade med att jag och Sara tog en massa mongo bilder och hade roligt..
Nille kom vid halv elva ungefär, satt och snackade och lyssnade på musik och hade hur trevlgit som helst :)
Vid halv tolv-tolv bar det av till Malmö!! Nille släppte av oss vid gustav och vi mötte upp Zahid och Raol.. Gick och ställde oss i kön till breeze och gick in och dansade rumporna av oss :) Mötte maddis och hennes kompis där också.. Och även mina gamla klasskompisar sen gymnasiet.. Var riktigt kul :) Vi stod förstås på högtalarna ett slag också ;) Vi åkte när dem stängde vi fem, inom Max och hämta mat sen svart taxi hem. Taxi chauffören var riktigt rolig. Som vanligt fick jag sitta fram för jag har truten med mig enligt vissa. Ingen kvinnoförnedring här inte!! Men han var hur trevlig som helst.. Vi skojade och hade oss och jag tog hans nummer för framtida taxi resor :P Så allt gick bra igår och jag trivdes som fisken i vattnet på dansgolvet :) Det var lite bättre musik igår än förra gången vi var där, då var det bara kass musik!!!!

Idag vaknade vi vid halv ett :P sen kväll igår ju... Danne kom  innan idag och är här fortfarande dock :P sjysst kille.. Ursprungligen Adrians kompis, men som förstås har blivit min med.. Så vi har haft en rolig eftermiddag. Åt frulle innan, gott gott.. och sen gick jag in i duschen.. Är ju inte jätte fräsch efter 5 timmars dansande.. Skönt med en dusch.. Nu ska jag och Sara ner till james och äta mjukglass, det är ju himelskt väder idag och då kan man inte sitta inne! Sara orkar inte ta sig till Malmö idag så vi får inget äventyr =( blir bara en snabb glass på james! Funny bunny.. bättre än inget :)
Nu ska jag gå och påskynda sara... är varm och rastlös en vacker dag som denna! Pratar med Farmor på msn, hon ska äta äppelkaka nu! Fusk!!

Ha de bra gott folk! Ciao

Grattis Pernilla på din namnsdag!! :)

4 veckor tills jag flyttar!!

Förändring

Hejsan!
Spenderade hela gårdagen tillsammans med mamma och lillebror :)
Vi gick lite i affärer och jag köpte lite kläder till dem, det förtjänar dem. Framförallt mamma!! <3 Drack kaffe och hade allmänt mysigt under dagen... :) Och gosade förstås med lillebror. :D
Vid fem kom Adrian och skulle säga adjö till mitt gamla hår :) åt lite middag och sen vid halv sex gick jag till frissan. Nervös till tusen!! Hon färgade först hela håret, sen klippte det och sen la slingorna. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, kan bero på att jag är väldigt feg när det kommer till mitt hår! Håret gör ju hela utseendet. Men jaa, det blev ändå relativt bra.. När jag väl vant mig. Bilder finns på facebook för er som har det..

Idag ska jag och Adrian till Malmö, byta däck på hans mammas bil och sen dit och hälsa på en stund.. Och visa henne min nya frissa =) Hon älskar när jag har slingor så hon lär skrika när hon ser mig :D "Peki, sååå fint" Haha.. alltid samma =) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Adrian ska nog till eslöv och träna med Padde.. Och jag stannar väl hemma som vanligt... Vi får se vad dagen har att erbjuda!! :)

Imorgon ska vi till Malins födelsedags/grillfest, ska bli riktigt roligt hoppas jag :) sen ska vi ev. hem till Maddis en stund och små prata lite :) och sen till kära breeze. Vet inte varför jag fastnat så i det stället, men jag känner mig väl hemma där ;P Ska bli riktigt roligt får jag hoppas! :) Skulle dock klippt mig efter lördag, hinner inte vänja mig tills imorgon :P

Söndag är bara en vilodag!! hoppas jag... Och måndag och tisdag jobba :)
Nu ska jag gå igen... Ha det fint gott folk! Ciao

Mys med familjen!!

Hallå ja!

Jobbade i helgen, och därefter vart ledig som vanligt!!! Nu är M i Göteborg igen tills imorgon. Sen jobbar jag denna helgen också. Sen ledig från onsdag och en vecka framåt pga. att M ska på semester.. Najs, men ändå rastlösheten kryper!!

I måndag var jag och shoppade med Maddis på entre i Malmö, blev rätt nöjd med det men på slutet av dagen saknade jag fortfarande en skinnjacka! hittar inga bra överhuvudtaget! Trist.. Men kunde ändå shoppa upp 2000:- lätt :)
På kvällen kom Sara som har övernattat hos mig sedan dess. Hon behövde komma hemifrån ett tag och jag erbjöd mig hjälp :) Så vi har myst och haft oss nu ett par dar..
På kvällen åkte jag och Sara till Malmö och tog en fika med Zahid och shabbas, därefter tog vi en sväng ner mot Bo01 och satt på bryggan och kollade på solnedgången.. Myspys :)

I tisdag gick jag en vända till banken och därefter ica och handlade lite smått och gott :) sen möte jag Adrian i Lund på eftermiddagen efter att jag städat lite där hemma. Tog oss till Eslöv och åkte hem till hans mor.. Satt och snackade lite och hon berättade en skräckhistoria om att dem haft inbrottstjuvar i huset i Malmö i helgen. Hon är så söt!! :) Därefter tog vi bilen och åkte och storhandlade i Lund, fick hem en hel del.. Skönt när det är gjort.. Åkte hem och lämnade maten och mig ;) sen åkte Adrian tillbaka till Eslöv och spenderade natten där.
Sara och jag packade upp maten och så. Sen kom Zahid på besök :) Så himla roligt att ha fått upp kontakten med honom igen. Han är som en bästa vän redan nu! Vi har riktigt kul tillsammans allihopa :)

I onsdags vaknade vi och åt frukost tillsammans, Sara struntade i skolan pga. lite sömn. Hon har insomningsbesvär :( Stackare... Mot eftermiddagen åkte jag till Arlöv där jag mötte syster min (Madde). Gick lite på burlöv center och kolla, men det blev ännu mer shopping förstås. Shoppade för närmre 2500:-, så nu har jag shoppat vad jag ska :P Men ack vad roligt det är att shoppa! :) Och äntligen, äntligen hittade jag en skinnjacka som jag är nöjd med :) Det gjorde min dag! Plus, jag införskaffade mig ytterligare en SNYGG väska! Jag har en liten mani för väskor. Köper alltid minst en var gång jag är ute och shoppar. Min garderob innehåller nästan bara väskor! Men jag trivs :) Så jag blev helnöjd efter shoppingdagen :) Shoppade även lite till syster, det förtjänar hon! Hon ska på firmafest på fredag så jag piffade till henne lite. Fick världens gulligaste sms på kvällen av syster, där hon tackade för allt och att hon haft roligt! Det glädjer mig.. Jag älskar henne! :)

Idag, (torsdag) Vaknade jag vid halv tio av Sara, hon hade gjort Kaffe ;P Hon skulle till skolan så jag steg upp, drack kaffe med henne innan hon skulle pysa. Följde henne till bussen med Daisy :) Gick hem och duschade och gjorde mig iordning, tog bussen till eslöv. Så nu sitter jag hemma hos mamma, serverad Kaffe :) Najs.. Pussat lillebror en massa, saknar honom var gång jag åker härifrån :( Saknar även mamma förstås, missförstå mig inte! :)
Vi ska snart ner och kolla lite i affärer (Jag ska inte handla mer) Tror jag ;D kanske något litet till Sammy? :D Ha!
Ikväll, 17.30 ska jag klippas och färga håret. Bara där kommer minst 1000:- att gå. Men det är jag väl värd? ;) Jag har själv slitit för mina pengar :P Så jag ska bli lite förvandlad idag! Hoppas nu på att man ser en liten förändring och framför allt att det blir snyggt! Annars vet jag vilken frissa jag inte ska gå till nå mer!!
Sara ska hem idag, hon kommer igen på lördag!! :)

På lördag ska jag på grillfest/födelsedagsfest hos Malin :) Ska bli himla roligt.. Därefter ska vi såklart till Breeze, vart annars? :) Så jag hoppas på en toppen kväll!! Ska dansa rumpan av mig och bara släppa loss och ha hur kul som helst!
Nu ska jag gå. Mamma och lillebror är uttråkade :P Ha de fint alla!
Ciao Bella!!

33 Dar tills jag flyttar! Längtar.. Min lägenhet kommer bli så fin, så fin! :)
*Saknar*


Shopping dag!

Hallå ja!

Jobbade hela helgen, kändes riktigt bra att komma in i rutinerna igen.. Ska dock vara ledig i 4 dar nu igen... :/ Galet..
På fredag börjar det på riktigt igen :) ett par dar, sen ledig en vecka igen ;P Jaja... vi får se hur det går!!
Nu ringde förra jobbet också och frågade om jag kan ta några extra nätter där i sommar. Självklart liksom! Så får några nätter imorgon.. Bra Bra!!

Idag var jag och shoppade på Entrè med Maddis :) Var riktigt kul och jag fick en massa nytt.. MEN jag hittade inte en skinnjacka som jag så länge varit ute efter.. Lite drygt.. Men hittar väl till slut :) Köpte en massa linnen, tröjor, midjekjolar och smycken idag.. Mycket fint!! :) Drack även kaffe på Dickhead`s coffe (Waynes coffe). Myspys dag..

Imorgon tisdag vet jag inte riktigt vad som händer :/ får se vad dagen har att bjuda på! Likaså onsdag tror jag. Minns att jag ska göra något på onsdag, men vet inte vad :/ Aja, är jag försvunnen någonstans får jag väl ett påminnande samtal :)

Personalmöte på fredag, ska bli spännande!!!! Massa nytt...

Lördag bjuds det på grillfest och sen breeze :) ska bli riktigt roligt faktiskt.. Hoppas inte jag träffar på dig!!

Sara ska vara min nattgäst nu ett par nätter :) Vi har lite problem som vi ska lösa.. Ska bli trevligt :) Hon kommer om en liten stund och då ska vi in till Malmö och fika lite :) Ska bli mysigt nu när det är så fint väder :) <3

Nu ska jag gå igen!! Göra mig färdig!

Ha det fint alla! Ciao Bella!!

36 dar tills jag flyttar!!!! <3<3<3<3


Tisdag!!

Jahapp, tisdag idag! Känns inte som en speciell dag precis ;P
Skulle egentligen ha jobbar söndag och måndag natt, men blidde inte så pga. att min brukare är inlagd på sjukhuset =( Så jäkla synd om honom.. Men jag kan inte skriva om det här...
Ska egentligen jobba på torsdag, men inte säkert om han fortfarande ligger där. Kanske tar en tur ifrån Anders ons, tors eller fredag om han inte orkar. Det är så påfrestande att vara på sjukhus i 8 timmar.. Blää, men självklart ställer jag upp om han inte orkar..

I helgen blir det ev. jobb iallafall.. Får se hur det går...

Annars inget nytt som hänt.. helgen har varit rätt så lugn.. Inflyttningsfesten var helt okej.. Roligt att träffa alla igen :) Blev ett par foton också som jag blivit taggad i på facebook, och visa i terese album. Roligt med bilder och så :) Men det var trevligt iallafall :):)

Den 30e maj ska jag, Sara och Adrian och ev. Padde till Malins grillfest, ska bli himla roligt.. Därefter blir det nog breeze för hela slanten :) Hoppas nu bara Adrian håller vad han sagt och följer med!!!! Vilket jag tror den här gången....

Nu ska jag ringa Sara en stund, sen återstår storstädningen... Suck..
Kanske fika med Nina i Lund idag, hon frågade innan. Får se om det blir av :)
Ha det fint gott folk! Ciao

42 dar tills jag flyttar!! :) Himla skönt....

Regniga lördag!!


Hallå på er!! :)

Idag är det lördag, bästa dagen på veckan enligt mig!! :) Oftast i varje fall..
Var ute i Malmö igår hos svärföräldrarna, svärmor var så så stolt över vad hon åstadkommit i deras nya trädgård så hon visade mig en ordentlig runda och visade alla blommor som hon fixat :) Måste erkänna att det var riktigt fint, jag blev chockad över hur mycket hon faktiskt hunnit sen sist jag var där!! :) Svärfars dotter var också där och hennes 2 barn.. Vi åkte till en kina restaurang och åt och sen tillbaka till huset och drack kaffe och åt kakor i mängder :) Jag är kakmonstret!! :)
Körde därefter till eslöv till min moder.. Satt och snackade lite och alex hade bakat, så jag fick ännu mer kakor!! :) Jummi
Adrian stack till vännerna, men jag stannade kvar och gosade med lillebror :) Åkte hem vid tolv snåret, och då var jag trött!! Sovit dåligt på jobbet och sen varit igång hela dagen.. Hem kom vi, och adrian gick på nattrunda med Daisy och jag slog på tvn. Det var en sjukt bra film, tror den heter "Trumans show" med Jim Carrey.. Så vi fastnade i den, men efter ett tag blev jag så trött så det var obehagligt.. Så jag gick till sängs och somnade stört...Vaknade vid elva av att Adrian steg upp, han hade tydligen somnat på soffan igår och kom i säng vid sju imorse :P Jag sov vidare, sov ända till ett!! Sinnes.. så trött man kan vara då!!

Gick upp och drack kaffe som adrian fixat.. Tog en cigg på balkongen och njöt inte av vädret precis, regnigt och trist..
Kan det inte vara solsken idag på min lediga lördag?? suck...
Åt frukost, vilket jag kommit överens med en viss person att jag måste! Så nu har jag lovat dess person att jag ska äta 5 gånger om dagen, 3 mål och 2 mellanmål. Det funkade igår.. Men det ska funka en heel månad!! Måste Måste Måste..
Det ska tillägnas att jag äter otroligt dåligt.. Så min kropp lever på reserv energin.. Och jag har alltid huvudvärk, kan kanske bero på det??
Så bättring från min sida...
Så jag åt havregryn för en stund sedan och jag ska snart äta en frukt!! Duktiga Pernilla!!

Ikväll blir det då inflyttningsfest hos Terese :) ska bli himla roligt.. Madde ska med och kanske Sara också.. Får se om hon orkar dyka upp :)

Imorgon ska vi till pappas  jobb på öppet hus och ha picknick.. Mysigt :)
Nu ska jag gå.. Ha det underbart!!
Puss och Kram påer!!


Snart flytt! Cant wait!!!! <3

God Morgon gott folk! =)

God morgon mina vänner :)
Kom i säng vid ett igår, väldans sent med tanke på att M:s lillflicka vaknar vid sex, och mycket riktigt gjorde hon det :) Fick på henne kläderna, gav henne frukost och borsta tänderna.. Sen fick jag mitt morgon kaffe som jag förberedde redan igår kväll :) Sparkade upp M och sedan slutade jag vid åtta :)
Nu sitter jag hemma hos mamma, och väntar på att dem ska vakna.. Annars får jag väl snart väcka dem med nybryggt kaffe :) Jummi.
För alla er som inte vet, jag har ett litet missbruk :/ Jag älskar Kaffe och jag behöver Kaffe.. Kaffe med det dära stora K:et.. Kaffe!
Innan jag började inom vården drack jag absolut inte Kaffe, jag hatade det! Men jag har alltid sagt att jag ska dricka kaffe i mitt liv, och jag ska älska det.. Varför vet jag dock inte, men det är en annan femma!!
När jag började på magnolia för 3 år sedan gick min önskan i uppfyllelse ;P Jag började dricka Kaffe, så mycket att jag därefter kallades tjejen med kaffekoppen av en roligt boende på en annan avdelning (Självklart på skoj) så det var himla roligt :) Nu dricker jag en heel del kaffe, men jag har faktiskt trappat ner det. Jag har varit tvungen, mitt blodtryck låg på 140/90 i januari :P och i min ålder ska det ligga på 120/60 ungefär. Så lite över gränsen :) Så då blev jag beordrad att sluta dricka kaffe, jag trodde att det skulle bli svårt, men jag klarade det utan några större abstinens :) Jag har det under kontroll ;)

Herregud, mitt inlägg handlar om kaffe. :) Vad intressant att läsa. Men jag skriver just nu för att jag är gravt uttråkad och har inget annat vettigt att skriva :P

Längtar tills imorgon, ska bli riktigt roligt att se alla gamla arbetskollegorna!! <3
Jag har så mycket kärlek att ge, till alla!
Bara kom och ta kärlek :) Kärlek i överflöd.....

Nu ska jag nog gå och sätta på kaffe, och sen väcka mamma min och lillebror!! :)

Ha en underbar dag, för det ska jag iallafall försöka ha!! :)
Ciao Bella!!

Flyttar snart och det ska bli så himla roligt, roligt att få lite miljöombyte, inreda ett nytt hem som dessutom är nytapetserat som jag vill ha det, få mer tid till min käre vovve Daisy.. Hon förtjänar det!! :)

En bra dag!!

Ja detta har faktiskt varit en helt kanon fin dag idag, trots regnet :) Men vem överlever inte lite regn? :)

Vaknade vid halv elva idag, skön sovmorgon :) Adrian gick upp och gjorde lite kaffe åt oss, gick upp och friskade upp mig och sen gick jag ut och tog morgonkaffet och en cigg på balkongen :) Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning medans Adrian gick ut på långrunda med Daisy :) När han precis kom hem skulle jag iväg och ta bussen, så inte hunnit se varann mycket idag.. Men men.. Tog bussen lite innan två, och var i eslöv vid tre snåret.. Skulle inom kommunhuset och skriva papper och så.. Nu när min tjänst gått över till månadsanställd så bär det av till dubbel lön denna månaden.. Najs eller vad!? Ska köpa en massa nya saker till lägenheten här i Eslöv, min lägenhet är inte som jag vill ha den i dagens läge.. Nej, finare ska det bli! Så jag ser fram emot att inreda min nya lägenhet :)

Efter mötet på kommunhuset gick jag hem en snabbsväng till mamma min, tog en snabb kaffe med henne och hann pussa lillebror ett par gånger :) Det finns alltid tid åt honom :) Sedan gick jag till jobb, började 16 idag.. Inte jobbar på 14 dar nu ju, så det kändes lite mottigt att komma hit.. Men även roligt att se M igen, snacka en massa skit och bara umgås.. Även hans dottra var här... Trevligt ju.. Slutar åtta imorgon bitti, men lär få stiga upp redan vid sex snåret eftersom lillflickan vaknar så himla tidigt.. Men det är sånt man får ta :) Ska då hem till mamma, fick nycklar idag så jag slipper väcka dem.. Hem och dricka kaffe och äta frukost och sen ska jag vara på VC kl 11.. Hoppas allt går bra... Vilket det kommer göra.....

Senare imorgon ska jag och Adrian till Malmö och hälsa på hans föräldrar.. Längesedan vi var i huset i Malmö.. kanske blir fint väder så vi kan grilla? jaa, man vet aldrig.. Mysig.... Sen ska vi till Eslöv om mamma nu så vill vilket jag tror :) kanske spela guitar hero allihopa :)

På lördag ska jag till Terese på inflyttningsfest, ska bli himla roligt att träffa henne och alla gamla arbetskollegor igen... Hoppas på en toppen dag/kväll :)

På söndag bärkar det av till min älskade pappas jobb :) dem har öppet hus i Alnarps folkhögskola så vi ska picknicka på gräset tillsammans med alla andra... Jag älskar picknickar :) Himla mysigt :)
Sen på kvällen blir det jobb jobb och åter jobb :) Måndag natt likaså :)

NU ska jag gå och sova, och försöka få i mig min skönhetssömn, det kan ju behövas eller hur!? ;) NEJ dissa mig inte!!!Om du tänkte sååå... :) skämt o sido... Ha det underbart alla och be om vackert väder på min lediga helg :) See ya later!

Puss och kram påer!!

46 dar till jag flyttar!! Visst är det underbart!? Shit, får börja packa snart!!!! <3

Ledigheten är slut :/

Ja, min kära ledighet lider mot sitt slut. Känns tråkigt, men ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Vart ledig nu i 13 dar... Känns helt sinnes att ha varit ledig så länge.. En riktigt skön semester :)
Imorgon jobbar jag 16-08 så det är inte en så farligt jobbig tur :) Känns najs... Ska först inom kommunen och prata med en tjej där som ska hjälpa mig in i systemet så jag slipper skriva T3or varje månad.. Det slipper jag nu när jag har fast tjänst.. Snacka om skönt :) 
Sen är jag ledig fredag och lördag igen.. jobbar söndag och måndag natt.. känns helt okej... Mycket ledighet nu bara..

I tisdags var jag hemma hos mamma :) Vi spelade guitar hero (eller hur det nu stavas) i 4 h. Det var första gången för mig och jag fastnade totalt.. Spelade både trummor och spelade bas ;P så nu ska jag och Adrian införskaffa oss det... Himla roligt spel.. Ha roliga fester/grillfester i nya lägenheten med sing star, wii och guitar hero :) Kan inte bli bättre ju :)

På fredag kl 11 ska jag till VC igen, känns bra.. Får vi se hur det går denna gången! Hoppas på det bästa....
Senare på kvällen ska jag och babe till Eslöv och hälsa på våra föräldrar.. Får ju passa på att träffa dem också ibland =) Längesedan jag träffade svärmor nu också tycker jag :/ Hon är alltid i Malmö och härjar när jag väl kommer på besök :P Men då får jag träffa min bästis (Adrians bror) Han är cool.... :) Min dalldino!!! <3 Ska även en sväng till min moder, om dem är hemma förstås.. Träffa lillebror och gosa med honom :) Jag älskar gos!!!! <3

På lördag ska jag på inflyttningsfest hos Terese, en gammal arbetskamrat.. Många ifrån magnolia kommer, så det ska bli riktigt skoj att träffa alla igen.. Som sagt så jobbar jag inte så mycket där för tillfället så det var ju ett himla bra tag sedan man sågs... Ska bli roligt :) Systern min ska följa med :) Najs Najs..

På söndag ska jag och Adrian åka till min pappas jobb, dem har öppet hus där.. Han jobbar i Alnarp på folkhögskolan där (Han är den som tar hand om teknik och liknande i aulan och så vidare) så ska vi kolla hans jobb, vilket jag visserligen har gjort förr ;P även haft en släktträff där :) ska ha picknick på gräset där allihopa, gosa gosa gosa med pappa min. Got damn vad jag saknar honom. Han är bäst :) I love him so so much... Även träffa lillebror Linus förstås :) Lilla busungen... <3<3 Ska bli en riktigt mysig dag.. Efter det blir det jobb, har en sån dum tur där 23-08, så totalt onödigt.. Men jaa... man måste ju...

Måndag ska jag också jobba natt... sen är jag ledig någon dag och jobbar hela nästa helg, har 24 h pass då.. Dem är lite smått jobbiga, men det ska säkert gå vägen :)

Min lillebror Sammy har blivit en riktig cooling, han växer som ogräs ;P han är helt underbart söt och duktig.. Och han har ingen blöja på dagarna när man är hemma, han kissar på pottan varje gång och gör inga misstag. Och det ska även nämnas att han fyller 2 år i juni. Så han är riktigt tidig och så himla duktig. Men han lär sig ALLT vad man gör.. Man får passa sig......... Got damn i love him! Jag har så mycket kärlek att ge människor, och det mesta går åt honom ;P Han är systers kille, systers guldklimp!!! <3

Ikväll (onsdag) har jag och Adrian haft det riktigt bra faktiskt!! :) Han kom hem efter skolan och jag lagade korv stroganoff, jätte gott!!! Åt tillsammans framför tvn och mös.. Till min häpnad låg vi bredvid varandra efter maten och han höll om mig och ville GOSA! Jag blev helt till mig och njöt av varje sekund. Ni som inte vet så är Adrian inte så kärleks full av sig.. Han visar det i handling, inte i ord.. Men det var riktigt mysigt :) Efter ett tag började vi såklart busa, som alltid :) vi höll på som små barn, men vi älskar det :) Vi älskar att tönta till oss ibland :) Sen gick jag hem till jan banan och syskonen och drack kaffe medans Adrian var hemma och pluggade.. Kom hem och då började hans jäkla fotboll kl 22.. Och han har sagt till i tid så jag fick ge med mig.. Hehe.. Vi låg och såg lite fotboll och snackade mellan varven.. Sen bad jag om en massage, och jag fick det!! :) Så han masserade mig en stund, och jag masserade honom en stund efter.. Riktigt skönt och avslappnat :) Najs Najs Najs...

Nu kom han nyss hem från nattrundan med Daisy.. Så nu ska vi borsta tänderna och göra oss i ordning för sängen.. Är riktigt trött idag så det ska bli riktigt skönt att komma till sängs! :) Kommer somna som en stock...

Har varit en kanondag för mig och Adrian idag, hoppas nu det håller i sig annars spricker jag!!!



Emma min söta rara vän!! Jag lider med dig och din familj, och jag hoppas innerligt att du snart är på benen igen och att du kommer över detta, eller iallafall inte lider av det utan ser det som en positiv utväg för din farbror.. Han mår bättre nu även fast det är otroligt svårt att tänka sig det nu. När något sånt här händer blir man lätt egotrippad och vill bara ha tillbaka sin käraste på jorden för sin egen skull, trots att denne lider och inte alls vill vara kvar.... Men jag lovar dig Emma, du kommer snart upp på benen igen. Ta vara på all tröst du kan få och kom snart och hälsa på så jag får krama och pussa dig och verkligen trösta dig när du behöver!! Saknar dig min pannkaka!!! <3

Och cassy, lilla vännen! Du ringde mig häromdagen helt förtvivlad.. "Du får inte dö Pernilla, jag älskar dig.. Lämna mig aldrig, du är min allra bästa tjej och jag klarar mig inte utan dig" Din vän gick bort i lördags, av sina anledningar.. Och som du själv kom fram till så led han också en himla massa. Av olika orsaker som jag inte vill skriva om här. Men du är en stark tjej, som kommer klara detta. Den första perioden är alltid så himla tuff och har bara en massa motstånd. Men du klarar det. Och vi alla finns här som stöd för dig. Men du bor så långt ifrån mig, och jag känner mig maktlös som inte kan vara där hos dig, pussa på dig, och stötta dig och trösta dig och säga "Efter regn kommer solsken", exakt de orden du alltid använder till mig, alla de gångerna du funnits där för mig. Jag älskar dig så otroligt Cassandra och saknar dig varje dag, och jag kommer inte lämna dig så länge Gud vill ha mig på jorden..
Och var nu noga med att fortsätta tänka på DIG och verkligen genomgå det du åkte till Göteborg för att göra.. Vi ses snart igen när du är hemma igen om inte jag och din mamma hinner komma upp först.. Vi ses snart min sötaste!! Puss och kram från din favvo tjej!!

Mina tjejer behövde få höra detta! JAG FINNS HÄR FÖR ER OAVSETT TID, DATUM ELLER ORSAK!

Nu ska jag gå!! Men ha det bra alla!! Puss och kram på er!!


Kommer jag sluta sakna dig snart? Kommer du sluta sakna mig snart? Framtiden får visa!!


RSS 2.0